Vinduespudser

Søger du en vinduespudser til at stå for pudsningen af ruderne i din virksomhed, så er spejlblanke? Når du vælger Rent Ind ApS, er du sikker på at få en løsning inden for vinduespudsning, ejendomsservice og anden rengøring, som er tilpasset dine behov. Som professionel vinduespudser, kan vi med moderne udstyr gøre det muligt at pudse vinduer i op til 18 meters højde, uden brug af stiger eller lignende. 

Kontakt os

Vinduespudser med 30 års erfaring

Vi har 30 års erfaring i rengøringsbranchen og derfor kan vi også sørge for at pudsningen vinduerne i din virksomhed er gjort udførligt. Vi har altid et højt serviceniveau og sammensætter individuel service, som er tilpasset jeres behov.

Vi sørger for at vores løsninger er enkle og overskuelige og vi holder selvfølgelig vores aftaler. Har du et ønske om at ændre en aftale, så er vi selvfølgelig også fleksible nok til at foretage disse ændringer. 

Hvis du ønsker at få mere information om vores priser på vores ydelser eller vide mere om vores skræddersyede løsninger, er du velkommen til at kontakte os. 

Vinduespudsning i Hillerød, Farum og Lynge

Vores primære vinduespudsningsopgaver er virksomheder i Hillerød, Farum og Lynge, som er i størrelsen 5-50 medarbejdere. Det er vores erfaring at her kan vi levere det serviceniveau og den kvalitet inden for både vinduesrengøring og vores andre ydelser, som gør at vores kunder er tilfredse. 

Alle vores løsninger er gennemtænkte, hvilket har vist sig at være besparende for vores kunder. Vi sørger for udførlige rengøringsplaner samtidig med at vi leverer en service, som alle vores kunder værdsætter. 

Hør mere om vores priser og få et tilbud

Vores dedikerede team ser frem til at hjælpe dig med at få dine vinduer til at skinne, tilbyde ejendomsservice og sikre din virksomhed forbliver præsentabel.

Er du interesseret i at høre mere om vores individuelt tilpassede løsninger med blandt andet pudsning og rengøring af vinduer, eller vil du vide mere om vores priser og tilbud, så er du velkommen til at kontakte os. 

Vi kan kontaktes på telefon 26 16 20 81. Du har også mulighed for at sende din besked i en mail til jb@rentind.dk eller via vores kontaktformular