Ejendomsservice

Hos Rent Ind tilbyder vi ejendomsservice for virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner i Lynge, Hillerød, Allerød og omegn. Vi er altid professionelle og har 30 års erfaring i branchen, hvor vi altid leverer et højt serviceniveau inden for servicering, rengøring og vedligehold af ejendomme. 

Vores medarbejdere er dedikerede i deres arbejde og er stabile og samvittighedsfulde. Vi holder altid vores aftaler og er fleksible, så hvis du ønsker en ændring, så er vi selvfølgelig med på at ændre vores aftale. Adgang med koder og nøgler hos vores kunder er noget vi tager meget seriøst og vi ved altid hvem der udfører hvad.   

Individuelt tilpasset ejendomsservice

Når vi udfører ejendomsservice hos dig, så er det vores største fokus at tilfredsstille dine ønsker og behov. Derfor sørger vi også for at målrette vores service individuelt til hver enkelt kunde. 

Vi servicerer ejendomme både ind og ude med blandt vinduespudsning, rengøring og andre ydelser, så du får en samlet løsning. Alle vores løsninger er fleksible og gennemtænkte, så vores kunder oplever størst mulig værdi. Det mener vi at vores kunder er bedst tjent med.

Ejendomsservice i Allerød, Lynge og Hillerød

Vi har erfaring med at servicere en bred vifte af forskellige ejendomme, som primært befinder dig i områderne omkring Allerød, Lynge og Hillerød. I dette område kommer vi også gerne forbi og servicerer dine ejendomme. 

Gennem vores erfaring i branchen ved vi at vores service og løsninger primært henvender sig til firmaer i størrelsen 5-50 medarbejdere. Her oplever vi at vores service tilfredsstiller flest kunder. 

Brug for at vide mere om mulighederne for ejendomsservice hos dig?

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om mulighederne for ejendomsservice hos dig, så er du altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 26 16 20 81. Du kan også sende din besked i en mail til jb@rentind.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular