Ejendomsservice

Hos Rent Ind ApS tilbyder vi ejendomsservice for virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner i Lynge, Hillerød, Allerød og omegn. Vi er altid professionelle og har 30 års erfaring i branchen, hvor vi altid leverer et højt serviceniveau inden for servicering, rengøring og vedligehold af ejendomme. 

Vores medarbejdere er dedikerede i deres arbejde og er stabile og samvittighedsfulde. Vi holder altid vores aftaler og er fleksible, så hvis du ønsker en ændring, så er vi selvfølgelig med på at ændre vores aftale. Adgang med koder og nøgler hos vores kunder er noget vi tager meget seriøst og vi ved altid hvem der udfører hvad.   

Kontakt os

Individuelt tilpasset ejendomsservice

Når vi udfører ejendomsservice hos dig, så er det vores største fokus at tilfredsstille dine ønsker og behov. Derfor sørger vi også for at målrette vores service individuelt til hver enkelt kunde. 

Vi servicerer ejendomme både ind og ude med blandt vinduespudsning, rengøring, trappevask og andre ydelser til en god pris, så du får en samlet løsning. Alle vores løsninger er fleksible og gennemtænkte, så vores kunder oplever størst mulig værdi. Det mener vi at vores kunder er bedst tjent med. 

Vores ejendomsservice er skræddersyet til at imødekomme specifikke behov og krav hos vores kunder. Vi forstår, at hver ejendom er unik, og derfor tilpasser vi vores service til at opfylde dine præferencer og forventninger. Vores erfarne team vil samarbejde tæt med dig for at forstå dine specifikke behov og udvikle en skræddersyet plan, der sikrer, at din ejendom er i topstand.

Ejendomsservice i Allerød, Lynge og Hillerød

En af de største fordele ved at vælge ejendomsservice er den tids- og ressourcebesparelse, det medfører. Ved at vælge Rent Ind til dine opgaver som rengøring, vedligeholdelse, trappevask og grønne områder, kan du fokusere på dine kerneaktiviteter og lade os tage os af ejendommens drift og vedligeholdelse. Det frigiver tid, som du kan bruge på at forbedre din virksomhed og nå dine mål.

Vi har erfaring med at servicere en bred vifte af forskellige ejendomme, som primært befinder sig i områderne omkring Allerød, Lynge og Hillerød. I dette område kommer vi også gerne forbi og servicerer dine ejendomme. 

Gennem vores erfaring i branchen ved vi at vores service og løsninger primært henvender sig til firmaer i størrelsen 5-50 medarbejdere. Her oplever vi at vores service tilfredsstiller flest kunder. 

Brug for at vide mere om mulighederne for ejendomsservice hos dig?

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om mulighederne for ejendomsservice hos dig, så er du altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 26 16 20 81. Du kan også sende din besked i en mail til jb@rentind.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular